AWAN MERAH AKATSUKI WALLPAPER

awan merah akatsuki

Proses pengurungan ini memerlukan masa selama tiga hari untuk disempurnakan. Sasori berpendapat bahawa seni itu sesuatu yang “kekal” seperti mana seni membuat boneka miliknya, manakala Deidara pula berpendapat bahawa seni itu sesuatu yang “spontan dan kemudian hilang selama-lamanya” seperti mana Letupan Tanah Liat miliknya. Apabila anggota Akatsuki berkurangan sehingga tinggal lima ahli, Madara telah meminta bantuan daripada Pasukan Taka yang juga mahukan kemusnahan kepada Konohagakure. Objektif utama mereka adalah untuk mengumpulkan ke semua biju atau “Makhluk Berekor” untuk tujuan menguasai dunia. Kisame berjaya menangkap Makhluk Syaitan Berekor Empat apabila doarakan berbuat demikian, namun dia mnegakui mengalami sedikit kesukaran. Sebahagian daripada rancangan ini adalah melibatkan Zetsu yang diarahkan untuk mengalihkan perhatian para Kage dan mengumpan mereka untuk bertarung dengan Sasuke.

Name: Malami
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Rupa Baca Sunting Megah sumber Lihat sejarah. Ini dapat dilihat melalui tindak-tanduk Konan yang sangat menurut semua perintah dan arahan daripada Pain. Proses pengurungan ini memerlukan masa selama tiga hari untuk disempurnakan.

Untuk membina reputasi, mereka perlu menerima sebarang misi dengan kos yang rendah akatssuki negara ninja yang lain ini akan dibantu oleh sumber kewangan daripada langkah pertama [5]. Senarai bab dan episod Naruto Naruto Naruto: Pasukan ini dianggap sebagai sebuah pasukan yang baik dan sangat efektif.

Cincin berukir “rei” milik Pain dan “gai” milik Zetsu tidak terkandung di dalam senarai Kuji-in ini.

64 Akatsuki (Naruto) Wallpapers

Dengan Itachi yang bertindak sebagai “perisik” bagi kedua-dua pihak Akatsuki dan Konoha. Maka, putaran antara keamanan dan peperangan akan berterusan, mewujudkan masa yang singkat untuk suatu keamanan di dalam rantai kebencian yang tidak berpenghujung [13]. Manakala, Konan pula bertindak sebagai pemimpin kedua berkuasa di Amegakure.

  FLUMPS WALLPAPER

Para Kage juga telah bersatu dan mewujudkan Pakatan Ninja untuk menghalang perancangan oleh Madara itu daripada berjaya. Manakala, Hidan pula beranggapan bahawa Kakuzu seorang yang tidak penyabar dan bersikap suka mencaci ajaran Jashin yang diamalkannya dan turut menyatakan bahawa Kakuzu memiliki sifat ketamakkan yang tiada batasnya. Akatsuki telah berjaya mengurung tujuh daripada sembilan ekor biju yang ada sebelum deklarasi Perang Dunia Ninja Keempat [12].

Kisame berjaya menangkap Makhluk Syaitan Berekor Empat apabila doarakan berbuat demikian, namun dia mnegakui mengalami sedikit kesukaran. Laman yang ada pautan fail yang terputus Rencana yang mengandungi teks bahasa Jepun.

Deidara sebelum ini merupakan pengebom upahan yang kemudiannya direkrut oleh Itachi Uchiha untuk menyertai Akatsuki.

Ini membolehkan Kakuzu melakukan serangan hebatnya secara melulu aatsuki menyerang musuhnya tanpa perlu menghiraukan keselamatan Hidan. Kumpulan ini dibentuk daripada dua orang artisan daripada Akatsuki; Deidara dan Sasori.

Organisasi Awan Merah (Akatsuki)

Selepas kematian Pain dan Konan keluar daripada Akatsuki, matlamat ini telah dibubarkan. Ahli Akatsuki memiliki persamaan dari segi pemakaian mereka, di mana mereka akan mudah dikenali apabila muncul di sesuatu tempat.

Namun begitu, sikap mereka sangat berbeza dengan falsafah kesenian mereka. Turut dinyatakan bahawa Kakuzu memiliki suatu “tabiat” yang suka membunuh teman sepasukannya pada suatu ketika dahulu, namun tidak pernah diketahui siapakah teman sepasukannya itu sebelum dia digandingkan bersama Hidan. Akatsuki dibahagikan kepada beberapa kumpulan kecil yang terdiri daripada dua orang anggota untuk aktasuki kebolehan mereka bagi tujuan pencapaian objektif organisasi. Topi itu juga boleh digunakan sebagai pelindung untuk bergerak di kawasan terbuka dan ketika dalam keadaan cuaca yang memerlukannya [14].

  KAMINI DAMASK WALLPAPERS

Pain bertindak sebagai ketua Akatsuki dan memberikan arahan kepada seluruh ahli Akatsuki untuk tujuan pencapaian objektif organisasi.

Ruang nama Rencana Perbincangan.

Melalui “kengerian” yang diwujudkan ini, perang akan terhentidan dunia akatsuk mengenali erti keamanan, sehinggalah manusia melupakan “kengerian” tersebut dan menggunakan semula senjata tersebut. Pertama, mereka perlu mendapatkan sumber kewangan yang tinggi untuk menyangga organisasi mereka [3].

64 Akatsuki (Naruto) HD Wallpapers | Background Images – Wallpaper Abyss

Oleh kerana tidak berlaku peperangan sejak kebelakangan ini, negara-negara ninja tidak akan dapat merendahkan kos upah mereka, mengakibatkan negara-negara ninja kecil mendapatkan bantuan Akatsuki berbanding negara-negara ninja yang memiliki kos yang tinggi [6]. Tobi telah membantu Deidara untuk meletakkan bom-bom tanah liat milik Deidara ke dalam tanah tempat mereka bertarung.

Ahli Akatsuki pada bila-bila masa tidak akan melebihi sepuluh orang anggota dan mereka disenaraikan sebagai ninja pelarian kelas-S oleh kampung mereka. Jaringan Akatsuki sangat luas, merangkumi beberapa negara ninja dengan bantuan ejen-ejen rahsia mereka di banyak tempat. Sebagai ganti, Madara telah mengancam untuk merwh mereka sekiranya mereka cuba untuk membelot.

Sesetengah ahli Akatsuki suka memakai dirah dahi yang telah ditanda dengan garis melintang di tengah-tengah simbol kampung mereka untuk menunjukkan mereka sudah tidak mempunyai kaitan dengan kampung mereka, manakala sesetengah daripada mereka tidak memakainya demi sesuatu sebab. Semua ahli organisasi ini jarang berkumpul bersama seperti yang dilihat dalam penghujung Bahagian I apabila seorang ahli akatsukk bahawa ia merupakan perjumpaan pertama mereka selepas perjumpaan kali terakhir merha tujuh tahun yang lalu.